Bsb stukadoor verzorgt niet alleen  het stucen van de muren en plafonds  maar ook buiten uw woning. Heeft u hulp nodig?

Wij kunnen u helpen om oom buiten uw huis een fijne plek te creëren. Zo kunnen wij de buitengevel van uw huis keurig netjes afwerken of het plafond van een veranda.

Muren en plafonds worden in de buitenlucht sneller vies en worden blootgesteld aan de natuur. Om het schoon is het belangrijk dat het stucwerk bestand is tegen vocht en kou.

Buiten Stucwerk Amsterdam en omgeving

Buiten stucwerk moet sterk, en waterbestendig zijn en natuurlijk ook mooi zijn. Bsb stukadoor zorgt ervoor dat uw buitenruimte er netjes uitziet en bestand zijn tegen regen en storm. Zo kunt u zorgeloos genieten van uw buitenruimte in Amsterdam.

Naast het reguliere stucwerk kunnen wij ook stucwerk repareren. Door de jaren heen weten wij precies hoe we muren kunnen herstellen die beschadigd zijn. Deze beschadigingen bestaan meestal uit scheurtjes of barstjes in de muren dit kan komen door in de muur boren of trillingen van vrachtwagens die langs rijden .

Buiten Stucwerk

Daarnaast kunnen er scheuren, barsten of gaten in zitten dit lossen wij snel voor u op. Dit doen wij met het gebruik van vulmiddelen in poedervorm of elastische en harde materialen. Na het repareren van de muren door vulmiddel en stukadoren ziet u woning er weer uit als nieuw!

Stucwerk Amsterdam en omgeving

Beschrijf je klus om met gekwalificeerde vakmannen in gesprek te komen. En kies de meest geschikte gekwalificeerde vakman voor jouw stucadoor klus. Wil je direct een offerte ontvangen van BSB Stukadoor Afbouw voor je klus? Stucwerk Amsterdam

prijs opgebouwd van stucwerk binnen

De prijs die je betaald voor een stucwerk aan de binnenkant van uw huis hangt af enkele factoren. Het hangt er vanaf of de stukadoor meteen kan beginnen met stucen of moet er eerst voorbereidend werk moet worden verricht. BSB werkt met een prijs per vierkante meter om te bepalen hoeveel het project gaat kosten.

Hoe is de prijs opgebouwd van stucwerk binnen?

Deze prijs van het per vierkante meter en materialen. Plafonds stucen is een laster dan bijvoorbeeld een muur stukadoren, omdat de stukadoor boven zijn hoofd moet stucen. Daarom ligt de prijs per vierkante meter hoger bij het stucen van het plafond. Het type stucwerk dat moet worden verricht is van invloed op de prijs.

0/5 (0 Reviews)
Chat openen